Ga verder naar de inhoud
Workshops

Houston, we have a problem

Loopt het even stroef in jouw onderneming? Maanlanders gelooft dat geen berg te hoog, geen krater te diep is om te overkomen. We geloven wel dat het geheel meer is dan de som van de delen. Daarom bieden we graag een extra paar ogen en oren tijdens een korte maar krachtige adviessessie van 2 uur. Tijdens deze sessie ontleden we samen de uitdagingen waar jouw organisatie tijdelijk tegenaan loopt en bezorgen we jou instant advies om je back on track te krijgen.

Wat nu?

Duur: 2 uur

Voor wie:

  • teamleaders
  • zaakvoerders
  • start-ups
  • iedere organisatie die worstelt met vraagstukken rond hun groei, werkgeluk, teamdynamiek of maatschappelijke impact.

Inhoud:
Stuit jouw team of organisatie op een uitdaging i.v.m. werkgeluk of maatschappelijk verantwoord ondernemen? Shoot! Wij luisteren graag én bezorgen jou on the spot duidelijk advies, tips & tricks. Soms is één korte maar krachtige adviessessie van 2 uur voldoende voor die heerlijke aha-ervaring, voor andere vragen zal een op maat uitgestippeld Moonwalk-traject jouw bedrijf back on track krijgen.

Maar ook:

  • een portie aanstekelijk Maanlanders enthousiasme
  • nieuwe toekomstperspectieven voor jouw organisatie


Prijs:
fixed prijs van 450 euro excl. btw voor 2 uur instant advies. (inclusief voorgesprek, adviessessie en verslag)

Laat je niet tegenhouden door COVID-19. Ook online zijn Maanlanders adviessessies mogelijk.

Houston we have a problem

Ook interessant

Onze Maanlanding illustratie
Talk

Ga mee op Maanlanding

Of Maanlanders met een big bang ter wereld kwam? We wish! Ontdek hoe Maanlanders ontstond vanuit het zelfsturende 'moederschip' Statik en ontdek welke stappen ook jij kan zetten richting duurzaam ondernemen. Zit je met vragen? We horen niets liever! Vuur ze gerust af tijdens onze uitgebreide Q&A.

Verder lezen
Moonwalk
Trajecten

Moonwalk

Is het jouw missie om werkgeluk te verhogen binnen je bedrijf? Om winst uit te drukken in termen van positieve impact? Maanlanders tekent een groeitraject op maat voor je uit zodat ook jouw organisatie haar vlag kan planten op planeet toekomst.

Verder lezen