Ga verder naar de inhoud

Waarom Maanlanders?

Wil je als bedrijf of team anno 2021 relevant zijn en blijven? Wat zijn de kleine en grote dingen die ervoor zorgen dat mensen hun werk écht graag doen?

We hebben zelf volop geëxperimenteerd, liepen tegen muren en kwamen uiteindelijk tot een gevoel en een systeem. Kortom, een nieuwe mindset rond werkgeluk. Eentje die alles te maken heeft met de manier waarop mensen kijken naar hun rol in een team, een organisatie, de maatschappij. En passant stelden we vast dat deze aanpak bedrijven op álle vlakken vooruithelpt.

De missie van Maanlanders is simpel: we willen werkgeluk op kruissnelheid krijgen. Binnen teams, bedrijven en organisaties die vooruit willen — die net zoals wij vinden dat die toekomst vol werkgeluk niet snel genoeg hier kan zijn. Want één ding is zeker: the time is now.

Onze Maanlanding illustratie

Wie is wie?

Pieter Jelle is zaakvoerder van het Leuvense webbureau Statik (oftewel ons 'moederschip'), waar zelfsturing sinds 2015 de norm is. Daphne is duurzaamheidscoördinator met een grote voorliefde voor sterke communicatie, Linde change facilitator met een achtergrond als handelsingenieur.

Samen zijn we 'On a Human Mission'. We geloven dat bedrijven en organisaties een essentiële rol spelen in een meer menselijke, waardegedreven wereld en helpen hen deze rol vol overtuiging op te nemen.

Moonwalk