Ga verder naar de inhoud

Waarom Maanlanders?

Wil je als bedrijf of team anno 2021 relevant zijn en blijven? Wat zijn de kleine en grote dingen die ervoor zorgen dat mensen hun werk écht graag doen?

We hebben zelf volop geëxperimenteerd, liepen tegen muren en kwamen uiteindelijk tot een gevoel en een systeem. Kortom, een nieuwe mindset rond werkgeluk. Eentje die alles te maken heeft met de manier waarop mensen kijken naar hun rol in een team, een organisatie, de maatschappij. En passant stelden we vast dat deze aanpak bedrijven op álle vlakken vooruithelpt.

De missie van Maanlanders is simpel: we willen werkgeluk op kruissnelheid krijgen. Binnen teams, bedrijven en organisaties die vooruit willen — die net zoals wij vinden dat die toekomst vol werkgeluk niet snel genoeg hier kan zijn. Want één ding is zeker: the time is now.

Team Maanlanders

Team Maanlanders

De drie oprichters van Maanlanders - Linde, Pieter Jelle en Daphne - bundelen als ervaringsdeskundigen de krachten voor menselijker samenwerken. Bedrijven en organisaties spelen een essentiële rol in een meer menselijke, waardegedreven wereld en Maanlanders helpt hen deze rol vol overtuiging op te nemen. We're on a human mission!

Onze Maanlanding illustratie
Daphne 3

Daphne De Wit

Communicatie

Daphne is duurzaamheidscoördinator bij Statik en een voorvechter van positieve impact en sterke communicatie.

PJ

Pieter Jelle De Brue

Inspirator

Pieter Jelle is zaakvoerder van het Leuvense webbureau Statik (oftewel ons 'moederschip'), waar zelfsturing sinds 2015 de norm is. Hij houdt ervan om anderen te inspireren om dezelfde shift te maken.

Linde 1

Linde Vloeberghs

Teamfacilitator

Linde heeft een achtergrond in digitale transformatie en ontwikkelde een uitgebreide expertise in groepsdynamieken, zelfsturende teams en verandertrajecten.