Ga verder naar de inhoud

Aanbod

Maanlanders focust op werkgeluk en impact. Hoe? Door in te zetten op positieve teamdynamieken, organisatie-evolutie en open leiderschap. Daarbij beschouwen we teamleads als gedroomde deeltjesversnellers. Kies voor een verkennende inspiratiesessie of teamdag of maak als volleerde ontdekkingsreiziger ruimte voor een traject op maat waar zowel jij als je team nog jarenlang van nagenieten.

Laden...
Sustainability Blueprint
Organisatie-evolutie

Inspiratiesessie: werkgeluk en impact

Wil je als organisatie meer ruimte maken voor werkgeluk en maatschappelijke impact? We helpen je graag op weg met een firestarter-sessie over positieve teamdynamieken, open leiderschap en interne organisatie-evolutie. Kies enkele topics uit het Maanlanders Sterrenstelsel en wij zorgen voor de nodige praktijkvoorbeelden en firestarters.

Verder lezen
Houston we have a problem
Open leiderschap

Individuele sessie: Hoe breng ik open leiderschap in de praktijk?

Wil je als teamlead of zaakvoerder op een nieuwe manier leiding geven? Ben je er klaar voor om jouw teamleden te benoemen tot co-piloten? Of is er momenteel zoveel turbulentie dat je eerst zelf nood hebt aan wat zuurstof? Tijdens een individuele Maanlanders sessie luisteren we naar jouw vragen en bezorgen we je feedback waarmee je meteen aan de slag kan.

Verder lezen
Ruimte voor mensen 1
Open leiderschap

Workshop: Hoe breng ik een ander soort leiderschap in de praktijk?

Wil je samen met andere teamleads ontdekken hoe je op een menselijke manier kan leiding geven? Deze workshop slash klankbordsessie begint met of zonder vraag van jou, maar eindigt gegarandeerd met frisse perspectieven. Maanlanders zorgt voor de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen in groep. Je destilleert de wijsheid van de groep, meteen een eerste stap richting open leiderschap.

Verder lezen
Zelfsturende teams
Teamdynamieken

Teamdag: Nog beter samenwerken als team

Mist jouw team wat vuur aan de lont? Zijn er onuitgesproken spanningen? Of zijn jullie zo voorzichtig dat er geen ruimte is voor eerlijke feedback? Leer tijdens een Maanlanders-teamdag met een andere blik naar elkaar kijken en ervaar hoe jullie als team (nog) beter kunnen samenwerken.

Verder lezen
Onze Maanlanding illustratie
Organisatie-evolutie

Online traject: Werkgeluk en impact op kruissnelheid

Als teamlead weet je als geen ander dat werkgeluk essentieel is om als team goed te functioneren. Maanlanders gelooft dat werkgeluk een deeltjesversneller is voor positieve impact en omgekeerd. Ontdek via een videoreeks en enkele individuele gesprekken hoe jij als teamlead kan zorgen voor een op-en-top menselijk, veerkrachtig en wendbaar team.

Verder lezen
Moonwalk
Organisatie-evolutie

Traject: Reisplan voor je team of organisatie

Is het jouw missie om werkgeluk te verhogen binnen je bedrijf? Maanlanders brengt samen met jou en je team in kaart waar je nu al staat, welke hindernissen er op de weg liggen en welke weg er voor je organisatie in de sterren geschreven staat. Maanlanders stippelt samen met jou een hoogsteigen roadmap uit met kleine stappen om one giant leap voorwaarts te zetten.

Verder lezen