Ga verder naar de inhoud

Blog

Op onze blog delen we cases van Maanlanders en content over topics die je dichter bij werkgeluk kunnen brengen. Door binnen je organisatie ruimte te maken voor open communicatie, persoonlijke groei, een gemeenschappelijk doel... timmer je met de precisie van een NASA-ingenieur en tedere blik van een geliefde aan puur werkgeluk.

Laden...

Zelfsturing bij Statik

12 Feb 2021

Statik is het 'moederschip' van Maanlanders. Hier kreeg onze visie over zelfsturing vorm. Trial en error binnen dit bedrijf zorgde ervoor dat we intussen exact weten hoe we een zelfsturing koers moeten varen.

Verder lezen

De kracht van een check-in op het werk

21 Jan 2021

Als het privé even tegenzit, kan je dan op het werk 100% gelukkig zijn? Om ervoor te zorgen dat bepaalde gedachten je niet beperken doorheen je werkdag is een check-in aan het begin van een vergadering ontzettend waardevol.

Verder lezen

5 misvattingen over zelfsturing

14 Jan 2021

Maanlanders ziet iedere dag welke voordelen een zelfsturende organisatie met zich meebrengt. Tegelijkertijd vliegen er vaak misvattingen over zelfsturing rond onze oren. Wij nemen er vijf onder de loep, zo kan je die alvast van de baan vegen.

Verder lezen

Het Maanlanders Manifest

04 Jan 2021

Ruimte maken voor mensen, hoe doe je dat? Zelf gebruiken we daarvoor ons Maanlanders Manifest. Het bestaat uit 7 credo's die het ideale uitgangspunt vormen voor iedere werkplek die werkgeluk en positieve impact centraal wil stellen.

Verder lezen